Prodaja Seoska kuća, Arquà Petrarca, Padovi, Italija, via monte bignago 81

Prodaja - Cod. 39732

  • Tipologija: Seoska kuća
  • Područje: 1000 m²
  • N° soba: +10
  • Kat: 0

Prodaje se seoska kuća "Barchessa" s privatnim parkom u Arquà Petrarci
U podnožju Euganeanskih brežuljaka, u Borgo del Poeta, nudimo na prodaju ovu važnu povijesnu nekretninu za obnovu od 800 četvornih metara (1.000 četvornih metara uključujući i arkade), koja se razvila na 2 kata i uronjena u oko 5000 četvornih metara parka.
Seoska kuća dočekuje nas na ulazu poznatog grada Arquà Petrarca: pri ulasku u najpoznatije selo brda, prva slika koja znatiželjnom turistu daje pogled su drevni zidovi koji čitavo imanje zatvaraju u veličanstven zagrljaj.
Promesnuta destinacija ne isključuje pretvaranje imanja u vrlo kvalitetan stambeni objekat ili smještaj u B&B ili Relaisu, agroturizam, SPA uz korištenje termalnih voda tako blizu površine, prehrana s ukusnim jelima toga kraja, škola konja, itd. kulturna udruga, vinski bar lokalnih finih vina, božanski dar vulkanskih krajeva brežuljaka: potencijal ove strukture, velike veličine na dominantnom položaju, a istovremeno rezerviran i mažen zelenilom, uistinu je neograničen.
Pomno razrađeni tlocrti pomoći će vam da shvatite točan raspored prostorija i potvrdite mogućnost prilagođavanja postojeće konstrukcije bilo kojem od vaših projekata prepunih izazovnih ideja i maštarija, čineći svaku realizaciju mogućom na lokaciji koja je puna povijesti, tradicija, kulture i umjetnosti, s vrlo snažnim odazivom međunarodnog turizma. "

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB