Prodaja Kućica na splavu, Roccamorice, Pescara, Italija, Contrada Cusano

Prodaja - Cod. 35822

  • Tipologija: Kućica na splavu
  • Područje: 362 m²
  • N° soba: 20

Nekretnina se sastoji od stambenog prostora, garaže, podruma, garaže ukupne površine 362 kvadratnih metara. i zemljišta od oko 3.000 četvornih metara. u zelenilom i panoramskom brežuljkastom području, kratkom udaljenost od grada, u zanimljivom području Cascata di Cusano i Antiche Minere. Kuća se sastoji od dvije jedinice u pridržavanju i povezivanju koje trenutno imaju 6 spavaćih soba i spavaćih soba i 2 kupaonice; obnovljena je oko osamdesetih godina s obnovom krovova. Nekretnina uključuje nekoliko zgrada, garaža, skladišta, podruma, drvoreza itd., U prostoru potpuno ograđenim, zatim zemljom koja je odmah susjedna. Kuća je potpuno opremljena i namještena, može se odmah koristiti kao privatna kuća ili namijenjena za turističke recepcije sa zanimljivim izgledima. Imanje ima dva ulazna vrata, glavni se klizi i vodi u dvorište na kojem se nalaze sve građevine. Vrata u prizemlju omogućuju pristup velikom i svijetlom multifunkcionalnom prostoru, opremljenom prostorom za kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak i prekrasan kutni kamin. Daljnja ulazna vrata vode u drugu zonu podijeljenu u dnevni boravak s dodatnim kaminom, kuhinju također opremljenu strojem za pranje suđa, spremište, dvije spavaće sobe i kupaonicom s kadom prethodi ante-kupaonica. Ugodan unutarnji stubište sa zidanim i mramornim stubama vodi do potkrovlja na prvom katu, koji se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije spavaće sobe, kupaonice i ormara; velika popločana terasa koja pruža izvanredne panoramske poglede. Podrumski pod ima linearni slijed od četiri pojedinačna podruma / skladišta, od kojih su dva s barelnim svodom.
Krovovi kuće su u armiranom betonu u izvrsnom stanju, grijanje je zajamčeno plinskim kotlom (LPG) i zidnim radijatorima, kao i dvama kaminima na drva. Prozorski okviri su u aluminiju (također dvokrevetni) s roletama u prizemlju, u drvu s roletama na gornjem katu. Podovi su djelomično keramički i djelomično u mramoru.
Energetska klasa D, godišnje od 108,23 kWh / m², godišnje 0,00 kWh / m². Energetska klasa F, godišnje 252,68 kWh / m², EPgl ren 0,00 kwh / m² godišnje.
Samostalna zidarska građevina, nekoliko metara od kuće, sastoji se od prizemlja s velikom garažom i drvarnicom, te podrumom s malim sobama koje se koriste kao skladišta / spremišta / kućica; vode i električne energije. U zatvorenom prostoru objekta nalazi se i artefakt u kojem je opremljena drvena pećnica i roštilj. Cijelo dvorište ima perimetralna svjetla, vodu i električne točke.
Zemljište (oko 3.000 kvadratnih metara) obuhvaća ravno zemljište uz kuću s nekoliko stabala maslina i voćnjaka, a drugo zemljište ispred kuće se koristi kao veliki otvoreni parking, a dijelom je i šumovit sa hrastovim šumama.
Napomena: postoji mogućnost kupnje dodatnog zemljišta od oko 4 hektara u blizini kuće u izvrsnom položaju: opsežan maslinik sa 300 stabala maslina, drvo i izvrstan vinograd.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


Houses Of Italy
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB